o biserică cristocentrică

…adevărații închinători i se vor închina Tatălui în duh și în adevăr. Căci astfel de închinători caută Tatăl - Ioan 4:23

Despre închinare

Tot ceea ce facem pentru Dumnezeu este un act al închinării. Începând cu rugăciunea noastră în fața Lui, lectura, studiu și cugetarea noastră la Sfintele Scripturi și participarea noastră activă în Lucrarea lui Cristos. Ori de câte ori mulțumești, ajuți, dăruiești sau sprijini pe cineva, dacă o faci în Numele lui Isus cu dragoste, o faci pentru Dumnezeu. Iar tot ceea ce faci pentru Dumnezeu este un act de închinare. Cântatul (cu sau fără instrumente), a fost, este și va fi întotdeauna o poartă deschisă pentru a experimenta prezența lui Dumnezeu în viața ta.

​

Toate cântecele noastre îi sunt dedicate lui Dumnezeu și ele vorbesc despre lucrarea Lui minunată de mântuire, făurită de Cristos pe cruce și descoperită de Duhul Sfânt pentru noi. Te invităm și pe tine în mijlocul nostru unde, împreună îL putem adora pe Dumnezeu prin cântece de laudă și închinare, cântece care au un sunet plin de bucurie și viață, cântece care îți pod aduce speranță și consolare, și cântece care te pot apropia de Dumnezeu.

​

Dacă vrei și tu să ajungi un adevărat închinător, așa cum caută Tatăl nostru,

și dorești să te închini și tu lui Dumnezeu, fii binevenit între noi!

Corul Maranata

2018

Toate drepturile sunt rezervate

www.cristocentrica.ro

2018