Nimeni nu poate pune o altă temelie decât cea care este pusă și care este Isus Cristos!

o biserică cristocentrică

Cum își va păstra tânărul curată cărarea? 

Psalmi 119:9

GYM MARANATA

2017

În cadrul activităților de tineri, Biserica Maranata a pus la dispoziția tuturor celor care își doresc un stil de viață mai sănătos, responsabil și adevărat, o sală de sport „MARANATA GYM” unde tinerii se pot antrena pe parcursul întregii săptămâni.

​

Chiar dacă nu se percepe nici o taxă sau contribuție lunară pentru a participa la acest GYM, asta nu înseamnă că nu avem responsabilități și reguli pe care trebuie să le împlinim împreună. Spre exemplu după fiecare antrenament, fiecare aparat, disc sau echipament folosit se va curăța și aranja la locul lui. Se va păstra curățenia, iar atunci când este necesar se va face o curățenie generală, unde este obligatorie participarea tuturor.

​

Deoarece credem cu tărie într-o societate mai bună din punct de vedere moral, fiecare participant de la GYM va avea obligația să cultive săptămânal cât mai multe dintre aceste valori pentru a putea ajunge un exemplu de viață în mijlocul unei societăți în care a eclipsat de mult: bunătatea, mulțumirea, studiul, disciplina, respectul, perseverența, ascultarea, credința și dragostea. Prezența este obligatorie!

​

Toți cei care participă la antrenamente le este interzis categoric consumul de alcool, țigări sau droguri în, sau în afara programelor de antrenament, și atenție mare la limbaj! Așa cum a spus Isus: „nu ceea ce intră în gură îl spurcă pe om ci ceea ce iasă din gură…”. Acesta este motivul pentru care  trebuie să avem grijă la ce fel de cuvinte ies din gura noastră.

​

Respect tuturor!!!

​

​

Pentru înscrieri, trimiteți un mail pe adresa:

office@cristocentrica.ro

Studiu Biblic - O viață condusă de scopuri

2016

Au trecut 42 de săptămâni de studiu biblic din cartea: „O viață condusă de scopuri” scrisă de autorul Rick Warren. Cu toate că mulți tineri au început acest minunat studiu, puțini au fost cei care au perseverat până la sfârșit, terminând ceea ce ne-am propus împreună. Pot spune că timpul petrecut împreună la acest studiu a fost de neuitat…

​

Activitatea de încheiere care a avut loc în cinstea acestor tineri campioni, s-a desfășurat pe data de 21.05.2016 unde fiecare dintre ei au expus și în scris, și oral câte o parte importantă din acestă carte: câte un un scop! 5 campioni - 5 scopuri!!

Toate drepturile sunt rezervate

www.cristocentrica.ro

2018